• Головна
  • Не з ікрою чи шпротами: смачні та прості бутерброди на Новий рік
12:20, 31 грудня 2024 р.
Надійне джерело

Не з ікрою чи шпротами: смачні та прості бутерброди на Новий рік

Закуски для новорічного столу.

Бутерброди – смачний та простий у приготуванні варіант святкової закуски. Традиційно перевагу надають таким начинкам, як червона ікра, шпроти та лосось. Редакція 0512 ділиться рецептами смачних та простих закусок для новорічного столу. 

З тунцем і бринзою

Інгредієнти:

  • багет – 1 штука
  • консервований тунець – 1 банка
  •  бринза – 100 грамів
  •  зелена цибуля або інша зелень – до смаку

Приготування: Багет наріжте, викладіть на деко і відправте запікатися в духовку на 5 хвилин при 180 градусах. З тунця злийте рідину. Бринзу покришіть. Цибулю або зелень дрібно наріжте. Викладіть на скибочки багета бринзу, потім тунець. Присипте зеленню. 

З тунцем та маслинами

 Інгредієнти:

  • яйця – 3 шт;
  • білий хліб – кілька скибочок;
  • часник – 2 зубчики;
  • консервований тунець – 180 гр;
  • плавлений сирок – 1 шт;
  • маслини – кілька штук;
  • листя салату.

Приготування: Яйця відварити круто, остудити та почистити. Хліб обсмажити на сухій сковороді до утворення золотистої скоринки. Натерти хліб подрібненим часником і повністю остудити. Тунець розім'яти виделкою, сир та яйця натерти на дрібній тертці. Маслини нарізати кружальцями, всі інгредієнти перемішати. Викласти на хліб листя салату і намазати масу, що вийшла.

З оселедцем та яйцем

Інгредієнти:

  • солоний оселедець – 1 штука
  • огірок свіжий – 1 штука
  • чорний хліб - одна штука
  • вершковий сир - 1 пачка
  • кримська цибуля - 1 штука
  • куряче чи перепелине яйце - 1 штука

Приготування: Оселедець наріжте  невеликими шматочками. Огірок тонко наріжте. Також наріжте тонкими кільцями цибулю. Намастіть скибочки чорного хліба вершковим сиром, можна його також трохи підсмажити.  Потім покладіть огірок, філе риби й на самий верх яйце.

З буряковою пастою та апельсином

Інгредієнти:

  • чорний хліб – ½ буханки
  •  консервована червона квасоля – ½ банки
  •  буряк – 1 невелика штука
  • цибулини – половинка однієї штуки
  • рослинна олія – 2 столових ложки
  • соєвий соус – 2 столових ложки
  • тертий хрін – 2 столових ложки
  • сік лимона – ½ чайної ложки
  • апельсин – 1 штука
  •  рукола – 2 гілочки

Приготування: Варений буряк очистьте і наріжте шматочками. Цибулю дрібно наріжте й обсмажте на олії. З квасолі злийте рідину та промийте. Викладіть її в блендер разом з буряком і цибулею. Додайте олію, соєвий соус, хрін і сік лимона. Посоліть і поперчіть. Подрібніть до консистенції пюре. Приготованою пастою змастіть скибочки хліба. Прикрасьте шматочками апельсина і листям руколи.

З баликом

Інгредієнти:

  • Хліб тостовий або сухарики
  • Маслини
  • Яловичина або балик
  • Свіжий огірок
  • Солодкий перець

Приготування: Тостовий хліб нарізаємо трикутниками, або вирізаємо чаркою кружечок. Змащуємо маслом або будь-яким соусом, на ваш смак. Зверху викладаємо яловичину. Миємо огірки і нарізаємо тонкими слайсами. Солодкий болгарський перець нарізати красивими кубиками та зверху оформити маслинами. Все закріплюємо шпажками.

Нагадаємо, також редакція 0512 пропонує спробувати приготувати щось новеньке окрім традиційного олів'є і, можливо, рецепт одного із салатів стане улюбленим для вашої сімʼї.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#рецепти на новий рік миколаїв #миколаїв новорічний стіл #рецепти бутебродів на новий рік #новий рік канапе
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...