
Рецепти корисних десертів без цукру з продукцією Green Leaf
Хочеться чогось солодкого та нешкідливого? З продукцією Green Leaf це можливо. Ми підготували для вас три рецепти смаколиків без цукру, які корисні для здоров’я й водночас смачні.

Солодкий полуничний десерт
Для приготування смачного та ніжного полуничного десерту без цукру вам знадобляться:
- горіхи;
- рисові хлібці (без глютену);
- молоко згущене з Солодкою Стевією від Green Leaf;
- кисломолочний сир;
- сметана/йогурт/вершки;
- натуральний підсолоджувач Монк Фрут;
- полуниця;
- полуничний желатин;
- вода.
Для приготування основи десерту перебийте блендером 100 г горіхів, 80 г рисових хлібців і 180 г згущеного молока від Green Leaf. До слова, згущене молоко цього виробника корисне та смачне, адже зроблене з використанням натурального підсолоджувача стевія та без шкідливого цукру. Після цього форму для випікання змастіть кокосовою олією, викладіть суміш і запікайте за температури 170° протягом 30 хвилин.
Для начинки перебийте до однорідності 600 г кисломолочного сиру, 150 г сметани та 50 г Монк Фруту від Green Leaf. Викладіть суміш на охолоджену основу та зверху рівномірно розподіліть свіжу полуницю.
Потім 50 г желатину залийте 500 г води та залиште суміш до повного вистигання. Після цього покрийте нею верхній шар із полуницею. Готовий десерт можна полити кокосовою карамеллю від виробника Green Leaf.
Лимонні веганські цукерки в кокосовій стружці
Для приготування солодких цукерок знадобиться всього шість інгредієнтів:
- Мигдалеве борошно – ¼ чашки.
- Кокосова стружка – 1 чашка.
- Кокосова карамель зі Солодкою Стевією Green Leaf – 90 г.
- Лимонний сік – 3 ст. л.
- Цедра лимона – 2 ст. л.
- Куркума – половина ч. л.
Усе, що вам треба – це змішати до однорідності всі інгредієнти, сформувати з них кульки та посипати їх невеликою кількістю кокосової стружки.
Шоколадні цукерки без глютену та цукру
На завершення – рецепт шоколадних цукерок із використанням безглютенової суміші для випічки. Для приготування цього рецепту випічки без цукру знадобляться яйця, вершкове масло, молоко, суміш для брауні від Green Leaf і веган топінг шоколад без цукру та лактози.
Для приготування візьміть 1 яйце, 30 грамів розтопленого масла, 65 грамів молока жирністю 2,5% і 100 грамів суміші для брауні, змішайте це до однорідності. Потім невелику частину тіста помістіть у форми та додайте трохи шоколадного топінгу в кожну з них. Залишки тіста рівномірно розподіліть у всі форми. Поставте тісто в духовку на 15-20 хвилин на 180° і все, цукерки готові.

Якісна продукція від Green Leaf: де замовити
Солодке, корисне та смачне – це слова, які можна поєднати завдяки продукції від українського виробника Green Leaf. Компанія піклується про здоров'я споживачів, тому пропонує лише якісні продукти. Зокрема, в асортименті компанії є натуральні підсолоджувачі, які можна використовувати замість цукру, як-от Солодка Стевія, Ерітрітол і Монк Фрут, а також суміш для кексів та інших десертів. Замовляйте якісну продукцію на сайті виробника.