Робота в Миколаєві: актуальні вакансії,- ФОТО
Робота в Миколаєві.
Найактуальнішим питанням залишається пошук роботи. Хтось повертається у Миколаїв після довготривалої відсутності через рашиський напад, когось "скоротили" і потрібне нове місце робота, а хтось перед новим роком вирішив змінити життя та, власне, професію. Редакція сайту 0512.ua вирішила допомогти шукачам роботи в Миколаєві та підготувала низку актуальних вакансій.
Механік
На СТО вантажних автомобілів терміново потрібен майстер-механік у якого є досвід роботи на СТО вантажних автомобілів, технічна освіта та навички ремонту автомобілів німецької групи (переважно).
В обов’язки працівника входить планування, організація, видача нарядів та контроль виконання робіт, перевірка якості виконаних робіт.
Графік роботи 5/2, з 8:00 до 17:00.
Заробітна плата – 10 000 гривень.
Подробиці ТУТ.
Швачка
У Миколаєві швейному підприємству з виробництва жіночого одягу у зв'язку з розширенням на постійну роботу потрібні швачки.
У кандидатів повинен бути досвід роботи від 1 року (проте в компанії зазначають, що також готові взяти студента), комунікабельність, уважність, бажання працювати та заробляти.
Основними обов’язками працівника є якісне виконання обов'язків та відповідальне ставлення до роботи.
Компанія гарантує цілорічну, стабільну роботу, безкоштовне навчання та розвиток, щомісячна виплата заробітної плати (аванс + зарплата).
Графік роботи - Понеділок - П’ятниця (Субота) 8:00 - 17:00, Неділя - вихідний;
Заробітна плата – 10 000 – 15 000 гривен.
Подробиці ТУТ.
Кондитер
Кондитерський цех у Миколаєві запрошує до своєї команди кондитера.
У кандидата повинен бути обов’язково досвід роботи, середня спеціальна освіта та знання технологій виготовлення кондитерських виробів.
В обов’язки працівника входить складання напівфабрикатів згідно технологічних карт та оформлення готового виробу строго за стандартами виробництва.
Графік роботи: 5/2 (денні зміни), можливий перехід на 3/3. З 07:00 до 18:00.
Заробітна плата – 9 000 – 11 000 гривень.
Подробиці ТУТ.
Сервіс-менеджер
Одна із компаній у Миколаєві пропонує роботу сервіс-менеджера. Кандидат повинен вміти приймати техніку від клієнтів та організовувати її діагностику, ремонт, приймати скарги і претензії від клієнтів щодо несправностей та збоїв у роботі техніки, взаємодіяти з сервісними центрами, які ремонтують техніку, оформлювати повернення товару, вести документообіг.
Також працівник повинен мати знання основних статей "Закону про захист прав споживачів", навички вирішення конфліктних неоднозначних ситуацій, досвід роботи з побутовою технікою та електронікою (продавцем-консультантом, інженером сервісного центру тощо)
Компанія гарантує прозору систему оплати праці, можливість побудувати кар'єру: 90% директорів магазинів зросли всередині компанії, регулярні тренінги та семінари від провідних компаній світу та соціальний захист і дотримання КЗпП.
Заробітна плата – 10 000 гривень.
Подробиці ТУТ.
Медична сестра з дієтичного харчування
Миколаївський обласний клінічний госпіталь ветеранів війни запрошує на роботу медичну сестру з дієтичного харчування.
У кандидата повинна бути неповна вища освіта (молодший спеціаліст) або базова вища освіта (бакалавр) за напрямом підготовки "Медицина", спеціальністю "Сестринська справа", "Лікувальна справа" або "Акушерська справа". Спеціалізація за фахом "Дієтотерапія".
Працівник повинен знати чинне законодавство про охорону здоров’я та нормативні документи, що регламентують діяльність закладів охорони здоров’я; права, обов’язки та відповідальність медичної сестри з дієтичного харчування; номенклатуру лікувальних дієт різного призначення та профілю; особливості лікувальної кулінарії; технологію приготування страв; норми вмісту продуктів харчування в стравах; строки реалізації продуктів харчування та умови їх збереження; методи асептики та антисептики; організацію санітарно-протиепідемічного та лікувально-охоронного режимів; правила оформлення медичної документації; сучасну літературу за фахом.
В обов’язки медичної сестри входить: визначати склад, енергетичну цінність окремих страв та добових раціонів, потребу хворих у основних харчових продуктах, складати меню-розкладку та оформлювати технологічні картки страв. Здійснювати контроль за приготуванням їжі. Відбирати контрольні проби готових блюд таорганізовувати харчування тяжкохворих.
Заробітна плата – 13 500 гривень.
Подробиці ТУТ.